Építő- és Haszonanyagszállítás

Kisebb vagy nagyobb építkezések alkalmával a helyszínről elszállítandó törmelékanyag nem kis gondot szokott okozni elsősorban a tulajdonosok számára, hiszen nem minden cég rendelkezik külön építő- és haszonanyag szállítás szolgáltatással.

Mi azonban kivételek vagyunk, hiszen amit elkezdünk, azt teljesen végre is hajtjuk! Nem hagyjuk Önre a piszkos munkát! Nem kell külön fuvarozó cég számára megbízást adnia a feleslegessé vált anyagok elvitelére! Megbízható kollégáink gond nélkül szállítják el a keletkezett hulladékot, hogy Ön csak az elkészült új kertje vagy háza látványában gyönyörködjön.

Az építő- és haszonanyag szállítás során megkülönböztetünk építőanyag és haszonanyag szállítását. Az építőanyag értelemszerűen az építkezéseken keletkezett anyagok csoportját (tégla, homok, kavics, sóder, burkolati elemek stb.) foglalja magában, míg a haszonanyagok közé például a fatörmelékek, bontott építési anyagok, a burkolatok, a téglák és a háztartási (kommunális) hulladékok elszállítása tartozik.

Egy biztos: ha udvarára nem illő hulladékot lát, hívjon bennünket bizalommal! Az építő- és haszonanyag szállítás általunk elérhetővé válik bárki számára!

 

Építő- és Haszonanyagszállítás