Gépi Földmunka

A legkülönfélébb területeken (magánházak udvarán, közterületeken) vállaljuk saját gépeinkkel, rutinos gépvezetőink hozzáértésével gépi földmunka kivitelezését, mindezt előnyös, megfizethető áron a legkorszerűbb elvárásoknak megfelelően.

A gépi földmunka alapvetően három nagyobb területet foglal magában. A keskeny, szűk helyeken is kivitelezhető árokásást és árokrendezést, az út menti és a szikkasztó árok, valamint a csapadék elvezető és az emésztőgödör kialakítását, amelyeket a lehetőségeinkhez mérten a lehető leggyorsabban végzünk el.

A gépi földmunka második területe a környezetrendezés (pl. útszegélyek- és épületek bontása, pincetömbök kiemelése, medencék és szerelőaknák ásása) és az ezekhez szorosan kapcsolódó közműépítési gépi földmunka, mely a csatorna, a víz, a gáz és a villany bevezetéséhez szükséges árkok ásását jelenti, a földalatti kábelkötegek, a vezetékek ágyának létesítésével, az alapásással, valamint a térkő- és kerítésalap ásással.

Mivel a gépi fölmunka során jelentős hulladék és törmelékmennyiség keletkezik, vállaljuk továbbá a teljes bontási és szállítási munkák mindenre kiterjedő elvégzését is.

Végezetül a gép földmunka harmadik, s egyben utolsó területével foglalkozunk, mely nem más, mint a durva és a finom tereprendezés.

Ennek során vízelvezető megoldásokra, rézsűk kialakítására, növények talajcseréjére, valamint termőföldek terítésére kerül sor.

Természetesen a gépi földmunka során szaktanácsadást minden esetben minden partnerünk számára egyaránt nyújtunk.

Hozzáértő, tapasztalt szakembereink lelkes és megbízható munkája nyomán a kerttervezés a lehető legrövidebb idő alatt végbe megy , amit rögtön követhet a tényleges kivitelezési folyamat, vagyis a kertépítés.

 

Gépi Földmunka