Kerttervezés

A kertépítés első fázisa a kerttervezés. Kerttervezés nélkül ugyanis sokkal nehezebb és jóval időigényesebb lenne maga a megvalósítás, ezért valljuk, hogy a tervkészítés által Ön pénzt, időt és energiát spórolhat meg.

A kerttervezés folyamataként a kapcsolatfelvételt követően a helyszínen egy személyes találkozó keretén belül máris beszélhetünk konkrét célokról, megvalósítási eszközökről és már a helyszínen megszülethetnek az első tervek, azaz skiccek, amelyek néhány nap múlva már végleges tervekké alakulnak át.

Kertekre nem csak a háztartásoknak, hanem az ipari létesítményeknek is szükségük van. Éppen ezért az ipari kerttervezés éppúgy elérhető bárki számára, mint a háztartási (panel- és társasházakat, valamint családi házakat érintő) kerttervezés.

A kerttervezés minden esetben a praktikus és ésszerű helykihasználás jegyében zajlik. Meghatározzuk, hogy mi, hova kerüljön a kertben, ha pedig kertátalakításról van szó, akkor miként érdemes átalakítani a kertet.

Hozzáértő, tapasztalt szakembereink lelkes és megbízható munkája nyomán a kerttervezés a lehető legrövidebb idő alatt végbe megy, amit rögtön követhet a tényleges kivitelezési folyamat, vagyis a kertépítés.

 

Kerttervezés