Öntözőrendszerek

Rohanó világunkban –főként a hétköznapokon- esténként kiülve a teraszra vagy sétálva a kertben, legszívesebben már csak gyönyörködnénk a kertünk által nyújtott szép és harmonikus látványban, viszont a kerti munkára egyáltalán nem akarunk koncentrálni.

Az ipari és háztartási öntözőrendszerek azonban segítséget jelentenek, hiszen nagyban megkönnyítik a kertek karbantartását. Napjainkban többféle öntözőrendszerek is ismeretesek, azonban az automata öntözőrendszerek kiemelkednek a többi típus közül, hiszen nem csak jelentős vízmennyiség takarítható meg használatukkal, hanem rendkívül praktikusak is. Elutazáskor például az automatika nem igényel felügyeletet, így a kerttulajdonos bátran elindulhat akár egy hónapra is anélkül, hogy a kertje és a virágjai miatt aggódnia kellene.

Az automata öntözőrendszerek működési elve szerint a beépített esőérzékelő automatikusan ki- és bekapcsolja a vezérlőegységet annak megfelelően, hogy érzékel-e a berendezés csapadékot vagy sem.

A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően a porlasztott vízcseppek még a levegőben lévő porszemeket és a pollent is képesek megkötni, ezáltal egészséges, élhető környezetet alakítanak ki az allergiások számára.

Szakképzett munkatársainkkal gyors és megbízható módon vállaljuk új és már meglévő öntözőrendszerek telepítését, karbantartását és esetleges felújítását. Ha korszerű és egyben nagyszerű kertre vágyik, keressen bennünket bizalommal!

 

Öntözőrendszerek